ČRPALKE

POTOPNA ČRPALKA KRAKEN 1800

KRAKEN 1800 profesionalne potopne črpalke so namenjene črpanju umazane vode, fekalij in vseh vrst odvodnjavanja z rezalnim mehanizmom.
Črpalke so opremljene z izjemno učinkovitimi drobilniki, kateri lahko obdelajo večino predmetov, ki se nahajajo v odplakah.
Primerne so za trajno vgradnjo v komunalnih obratih, kmetijstvu ali družinskih hišah. Opremljene so s toplotno zaščito pred obremenitvijo motorja.

POTOPNA ČRPALKA ZA UMAZANO VODO
ČRPALKA ZA FEKALIJE
POTOPNA ČRPALKA ZA KANALIZACIJO
VRSTAMAKS. 
DVIG 
(TLAK)
[m]
MAKS. 
ZMOGLJIVOST 
[l/min]

MOČ  MOTORJA 
[W]
MOČ [V] Velikost
PRIKLJUČKA
KRAKEN 1800 212301800240/4002″

Samosesalna črpalka za vodo

Večstopenjska črpalka HP1500 INOX je centrifugalna, samo sesalna črpalka. Izdelana je po najvišjih standardih kakovosti, tako glede materialov kot same izdelave.
Črpalka je namenjena oskrbi s čisto vodo enodružinskih hiš, parcel, kmetij in industrijskih obratov.
Ohišje in gred črpalke sta izdelana iz nerjavečega jekla. Črpalka lahko črpa tekočino s temperaturo do 70 stopinj. Motor črpalke uporablja termični rele, kateri poskrbi za zasilni izklop črpalke, ko temperatura motorja naraste na kritično raven.

SESALNA ČRPALKA
ČRPALKA ZA VODO
VRSTAMAKS. 
DVIG 
(TLAK)
[m]
MAKS. 
ZMOGLJIVOST 
[l/min]

MOČ  MOTORJA
[W]
HP1500INOX621101500

POTOPNA ČRPALKA WQ 1500 PRO

Potopna črpalka WQ 1500 PRO je opremljena z Vortex turbino s prehodom 40 mm za črpanje odpadne vode, umazane vode in vode iz poplavljenih prostorov. 

Črpalke serije WQ PRO so izdelane iz litega železa, zaradi tega so odporne proti koroziji in lahko delujejo v kislem okolju. Nastavek črpalke omogoča priključitev izpustne cevi z objemko ali hitro spojko. Črpalke so zelo priljubljene tudi v kmetijstvu. Opremljene so s termično zaščito, nameščeno v navitju motorja in plovnim stikalom, ki nadzoruje njeno delovanje. Zaradi izjemne vzdržljivost je Črpalka WQ 1500 PRO namenjena predvsem uporabnikom v gradbeništvu.

NAMEN UPORABE: črpanje padavinske in površinske vode iz ribnikov, jezer, rek, napajalnih ribnikov, gradbeništvu, črpanje fekalij iz družinskih greznic, čistilne naprave, odvodnjavanje poplavljenih gospodinjstev, kmetij, prostorov in garaž.

Potopna črpalka za fekalije
ČRPALKA ZA KMETIJSTVO
ČRPALKA ZA GRADBENIŠTVO

POTOPNA ČRPALKA IP 400 RAIN

Črpalka IP 400 Rain 230V je zasnovana za učinkovito črpanje vode iz soda, npr. deževnice za zalivanje vrta ali trate. Plovec v kompletu, spremlja nivo tekočine v bobnu in samodejno izklopi črpalko, s čimer prepreči okvaro zaradi suhega teka, medtem ko teleskopska cev omogoča nastavitev višine soda. Črpalka je primerna za domačo uporabo z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo.

Hidravlika črpalke je izdelana iz trpežnih materialov, zato je odporna na korozijo in manjše mehanske poškodbe.

VRTNA ČRPALKA

PRETOČNA ČRPALKA AJ50/60

Črpalka AJ50/60 je primerna za črpanje čiste hladne vode iz lastnih dovodov za zalivanje vrta. Črpalka je izdelana iz dobrih konstrukcijskih materialov. Sprednje sesalno telo je izdelano iz nerjavečega jekla (INOX). Parametri črpalke (60 l/min) zadostujejo za oskrbo manjše enodružinske hiše.

Črpalka za zalivanje vrta

HIDROFOR AJ 50/60

Hidrofor AJ 50/60 – enostopenjska samosesalna črpalka je zasnovana za črpanje čiste in hladne vode. Napravo priporočamo za eno družinske hiše. Dobro se bo obnesel za napajanje fontan, polnjenje ali praznjenje vode iz bazenov, oskrbo namakalnih sistemov na vrtu ali pri delu v avtopralnici. 
Črpalka AJ 50/60 je izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla (ohišje, zadnja stena, gred črpalke, sesalni in tlačni priključek). Trdna konstrukcija je odporna proti koroziji in obremenitvam. Črpalka bo dobro delovala tudi v težkih pogojih. Naprava je preprosta za sestavo in enostavna za uporabo. Črpalka bo zagotovila nemoteno delovanje več let. Opremljena je s toplotno zaščito pred pregrevanjem in delovanjem pri previsoki temperaturi, električnim kablom z vtikačem.  Zmogljivost črpalke je do 60 l/min, dvigne vodo na višino do 50 metrov in ima možnost sesanja iz globine največ 8 metrov.

Črpalke za fekalije

Sanitarne črpalke, namenjene za kopalnico, pralnico ali kuhinjo. Zasnova stranišča temelji na gravitaciji; z malo pomoči voda teče navzdol proti kanalizacijskemu vodu. Kaj pa, če imate stranišče v kleti stavbe ali pod nivojem kanalizacije? V tem primeru se namesti sanitarna črpalka. 

TOALETNA ČRPALKA Sanibo mini

Avtomatska črpalka Sanibo mini je hitra za namestitev in enostavna za uporabo. Deluje tiho, njena majhnost pa omogoča namestitev na primer v omarico pod umivalnikom.
Naprava NI PREDVIDENA ZA PRIKLOP NA WC ŠKOLJKO, saj ni opremljena z drobilnikom. Kopalniška črpalka SANIBO MINI ima 2 izhoda, na katera lahko priključite umivalnik, kopalno kad, tuš kabino, pralni, sušilni ali pomivalni stroj.

črpalka za fekalije

AVTOMATSKA FREKVENČNA WC ČRPALKA

Visokokakovostna črpalka IBO SANIBO 4 se uporablja za odstranjevanje odplak in odpadnih voda v stanovanjih, zasebnih hišah in vikendih, opremljena s tremi namenskimi vhodi. Z črpalko enostavno preusmerite odplake iz Wc-ja, prhe, pralnega ali pomivalnega stroja v zbiralnik, ki je lahko nameščen na razdalji ali nad nivojem same instalacije.

sanitarna črpalka

AVTOMATSKA WC črpalka SANIBO 5 z drobilnikom

Črpalko IBO SANIBO 5 je enostavno uporabiti za mletje fekalij, toaletnega papirja ali papirnatih brisač, ni pa primerno za črpanje odplak s trdimi elementi . Je tudi odlična izbira za kuhinjska korita.

Predmeti, kot so tamponi, higienski vložki in kondomi, lahko poškodujejo napravo. SANIBO 5 je opremljena z dodatnimi izhodi, na katere lahko priključite umivalnik, kopalno kad, tuš, pralni stroj itd. Če katerega koli izhoda ne uporabljate ga zaprete s čepom, ki je pritrjen na črpalko.

Similar Posts