UDOBJE, KI JO NUDI TERMOSTATSKA ARMATURA

Termostatske armature ali termostatske mešalne pipe imajo funkcijo samodejnega mešanja hladne in vroče vode v toplo vodo s predhodno nastavljeno temperaturo.

VARČEVANJE S PORABO VODE IN ENERGIJE

Termostatska armatura omogoča nadzor temperature vode v tušu ali kadi. Glavna funkcija termostatske armature je zagotoviti, da lahko uporabnik enostavno nastavi in vzdržuje želeno temperaturo vode med prhanjem ali kopanjem, ne da bi bilo treba neprestano prilagajati razmerje med toplo in hladno vodo.

Tukaj so nekatere ključne lastnosti in funkcije termostatske armature:

  1. Nadzor pretoka vode: Poleg nadzora temperature večina termostatskih armatur omogoča tudi nadzor nad pretokom vode. To vam omogoča prilagoditev jakosti vodnega curka glede na vaše želje.
  2. Hitro uravnavanje temperature: Termostatska armatura ima funkcijo hitrega uravnavanja temperature, s katero lahko uporabnik brez težav preklopi med vročo in hladno vodo brez spreminjanja nastavljene temperature.
  3. Energijska učinkovitost: Zaradi konstantne temperature vode termostatska armatura omogoča boljše izkoriščanje energije in vode, saj ni potrebno mešati vode za dosego želene temperature.
  4. Estetski dizajn: Termostatske armature so na voljo v različnih stilskih oblikah in dizajnih, ki se prilagajajo različnim kopalniškim dekorjem.
  5. Enostavna namestitev: Termostatske armature so običajno enostavne za namestitev in se lahko uporabijo pri različnih vrstah tušev ali kadi.

JAMSTVO NA TERMOSTATSKO PIPO REMER

V naši ponudbi termostatska pipa ELEGANCE, izdelana iz visokokakovostnih materialov in inovativne tehnologije, ki vedno nudi maksimalno udobje, varnost in sprostitev . Termostatska armatura ima 5 letno garancijo s strani proizvajalca.

TERMOSTATSKA PIPA

Varnostna zaustavitev: 38°C

TERMOSTATSKI TUŠ SET

CENEJŠA RAZLIČICA PROIZVAJALCA HYDROLAND

TERMOSTATSKI TUŠ SET GALLANT

Similar Posts