KANALIZACIJSKI SISTEM – KG-System (PVC)®

Visokokakovostne PVC kanalizacijske cevi z izjemno gladko steno in odličnimi lastnostmi dosegajo vrhunske rezultate pri odvajanju umazanije in meteorne vode tako v zasebnih kot javnih prostorih. S svojimi odličnimi lastnostmi nudi uporabniku ne le visoko raven varnosti, ampak predvsem ekonomske prednosti.

Kanalizacijske cevi in ​​fitingi KG-System so odporni proti obrabi, elastično jedro pa prenese visoke pritiske na tla in visoke prometne obremenitve.

Celovita ponudba kanalizacijskega sistema vključuje gradnjo omrežij sanitarne in meteorne kanalizacije, kombiniranih kanalizacijskih omrežij, kanalizacijskih priključkov, podtalnih inštalacij v objektih, kanalizacijskih omrežij z velikimi nakloni, kot tudi omrežja za transport tople odplake (stalna temperatura 60 -95°C, sistem KG PP ).

Kemična odpornost cevi, fitingov in tesnil se ohranja za odplake s pH vrednostjo 2-12. Tesnost spojev zagotavljajo tesnilni elementi, izdelani iz trpežne gume, ki so nameščeni v utor vratu cevi.

Tesnjenje spojev se ohrani tudi, ko je cev deformirana.  Novo ustno tesnilo ima vstavljen podporni obroč iz polipropilena (PP) za cevi od SN 8 dalje. Zahtevana tesnost po DIN EN ISO 13259 pri tlaku in vakumu je daleč presežena. Tesnilni obroč je izdelan po DIN EN 681. NBR tesnilni obročki se uporabljajo za odpadne vode katere vsebujejo olje in maščobo.

Cevi krožne togosti SN 4 in SN 8, omogočajo dodatno vstavljanje elementov in možnost priključitve na druge sisteme (npr. revizijske jaške). Zahvaljujoč krožni togosti SN8 je možno skladiščenje cevi do globine 7 m.

KANALIZACIJSKE CEVI
CEVI ZA KANALIZACIJO 
PVC CEVI KANALIZACIJA
KANALIZACIJSKA CEV

Kanalizacijske cevi in okovje KG-System (PVC) ® so izdelani v skladu z veljavnimi evropskimi standardi EN 1401-1 in ČSN EN 13 476 – 2, ki določajo večjo debelino stene kot prej uporabljena DIN 19534.

PLASTIKA IN EKOLOGIJA
Kanalizacijski sistemi OSMA® izpolnjujejo stroge okoljske zahteve, saj je celoten program izdelan iz 100% reciklirane plastike.

Podjetje Ostendorf – lastnik OSME je več kot 50 let eden vodilnih proizvajalcev in distributerjev kanalizacijskih cevnih sistemov v Nemčiji saj je kakovost njihovo glavno vodilo.

Proizvodnjo imajo tudi na Češkem pod blagovno znamko OSMA Ostendorf

Similar Posts