KANALIZACIJSKI JAŠKI

Kanalizacijski jaški RV-System OSMA® so tehnično dovršena komponenta sistema namenjena izvedbi revizijskih jaškov in dovodov v ekstremnih pogojih.

Kanalizacijski jašek je zasnovan in razvit v skladu z najnovejšimi dognanji na področju plastike in mehanike glede na zahteve izvajalcev.

Izdelan je iz PP (polipropilen) in PVC (polivinilklorid). Med termoplastičnimi materiali ima polipropilen – PP visoko temperaturno in kemično odpornost. Dno kanalizacijskega jaška ima popolnoma gladko notranjo steno, ki je odporna na abrazijo, sedimentacijo in zunanjega talnega pritiska.

KANALIZACISJSKI JAŠEK
REVIZIJSKI JAŠEK KANALIZACIJA
KANALIZACIJSKI JAŠEK TROJNI


OJAČANA STENA
Prednost kanalizacijskih jaškov OSMA je ojačana rebrasta stena in ojačane teleskopske cevi z oblogo iz litega železa, ki z lahkoto prenese pritisk kolesa do 400 kN.

VEČPLASTNI TESNILNI ELEMENT

Večplastni tesnilni element iz trpežne gume zagotavlja popolno tesnost sistemske povezave pri nadtlaku in dekompresiji 0.5 bara. Tesnost se ohrani tudi v primeru deformacije ali upogiba cevi.

ŠIROK NABOR IZDELKOV

RV-System OSMA® je celosten kanalizacijski sistem, ki omogoča gradnjo jaškov na različnih globinah z možnostjo priklopa novih drenažnih cevi in možnostjo priključitve na različne drenažne sisteme.

VARSTVO OKOLJA

Plastični kanalizacijski jaški izdelani iz PP-PVC, zaradi svoje majhne teže omogočajo hitrejšo in lažjo montažo v primerjavi z betonskimi ali cementnimi jaški. Celoten sistem izpolnjuje stroge okoljske predpise saj ga je mogoče 100% reciklirati.

KANALIZACIJA


Similar Posts